Måndag igen och massa jobb som väntar, många mail ska det svaras på och en hel del beställningar ska iväg. Det är fantastiskt roligt!
Mindre roligt måste det ha varit för den här människan som blint beställt från någon mindre seriös eller kunnig skräddare i Kina. 
Kan förstå att även hon tillsammans många andra hoppades på att med små medel hitta sin drömklänning. Självklart i hopp om att klänningen ska se fantastisk ut!
Vill bara varna er som letar efter billigast möjliga, var försiktiga med varifrån ni beställer så att det inte blir en stor besvikelse när klänningen väl anländer. 
När vi startade företaget så hittade vi några riktigt duktiga sömmerskor i Kina, men efter ett tag började de slarva med kvalité och sömnad. Vi blev ursinniga och förklarade för dem att det var helt oacceptabelt om vi skulle fortsätta ett samarbete. Vi förklarade att varje klänning måste få ta sin tid, men självklart ska klänningen även vara färdig i tid för kontroll mm. Vi vill helst att våra sömmerskor ska älska att sy klänningar och att leverera så mycket kärlek som det bara går med varje klänning ända fram till kunden, som ska bära klänningen med stolthet på sin stora dag.
Att slarva för att det blir stressigt under högsäsongen är inte ok!
Vi fick faktiskt byta leverantör efter 2 år eftersom de inte ville lyssna på våra krav.
Nuvarande leverantör är vi mycket nöjda med, då de lyssnar på behov och de har varit mycket villiga till att samarbeta på våra villkor. Så det känns skönt! 
Vi säger inte att alla klänningar motsvarar kundens förväntningar till 100%, men är det större fel eller brister som beror på oss, syr vi alltid upp en ny klänning ( om det finns tid ) eller så får kunden returnera klänningen. Mindre justeringar får kunden själv stå för. 
Nu väntar andra arbetsuppgifter !
Önskar er en trevlig dag❤️
//Sandra
BalochFest

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *