Ett rosa färgtema på bröllop är rätt vanligt, men kanske inte en rosa klänning? Ofta väljer bruden en vit klänning om hon inte varit gift tidigare.
Strandbröllop är något som blir vanligare och vanligare och där ser vi en uppgång just på färgade ljusa klänningar, men som jag sa tidigare så väljer majoriteten fortfarande vitt. Det är absolut inte fel, det absolut viktigaste i val av färg är att det känns helt rätt för personen som ska bära klänningen. På tal om färger!!!
Vi har varit med om några incidenter där bruden nästintill tvingat tärnor, mammor och svärföräldrar att bära en viss färg och det blir en jobbig situation för oss för det trevliga mötet blir helt plötsligt något helt annat. Vårt jobb blir något helt annat, jo nämligen att hjälpa våra stackars kunder som inte kan komma överens. Alla i gänget ber om expertråd och vill höra att vi håller med just dem. De enda vi kan göra vid ett sånt tillfälle är att slänga ut frågan: ÄR EN FÄRG VIKTIGARE FÖR ER ÄN RELATIONEN? Sedan sitter vi och pratar en stund och hjälper familjemedlemmarna att komma fram till rätt beslut. Ibland har det hänt att familjen åkt ifrån oss då bridecilla inte förmådde att tänkte på någon annan än sig själv. Det är inte enkelt det här med relationer, men lova mig att att ni verkligen försöker att komma överens utan att det behöver bli skilsmässa med mamma, syster, svärmor eller dotter! Ok? 


BalochFest

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *