Vi blir alltid lika glada när våra kunder är nöjda, här följer några korta recensionen från några av våra första kunder.

Var lite skeptisk från början då jag aldrig tidigare hört talas om LNB BalochFest men var sent ute och hade inte så mycket val. Chansade och klänningen satt perfekt, leverans och kontakt sköttes snabbt och smidigt. Tack 🙂

Hej!
Jag fick min brudklänning på posten idag. Hjälp va nervös jag var att öppna den. Men, va fin den var! Tack. Det var precis som jag tänkt mig. Jag är jättenöjd. //Sofia

Tack för en underbar klänning. Finare i verkligheten än på fotot pådin sida. Är mycket nöjd. 1000 tack kära du……
mvh, Marianna

Jag skulle vilja tacka er för en helt underbar brudklänning, den är verkligen perfekt och precis som jag ville ha den! Jag hade letat länge men när jag såg denna klänning så visste jag att det var den jag ville ha, och ni har gjort ett helt fantastiskt jobb!Det gick inte att hålla tillbaka tårarna när jag provade den första gången 🙂
Tusen tack!!!

Hejsan!
Nu var det ett tag sen ni fick ett mail från mig… Men nu har bröllopet varit (firar hela två veckor idag!!).. Och vi kom hem från Kreta igår!
Tänkte bara tacka för all hjälp som jag fick innan jag beställde min klänning (Sweety). Jag tyckte att klänningen var så fruktansvärt fin på bilden, men det är ju svårt att avgöra hur den ser ut “på riktigt”… Men jisses vad överraskad jag blev, den va ju ännu vackrare i verkligheten. Och när den kom på mig så satt den som ett smäck! Fick så många fina kommentarer om klänningen under hela dagen. Tack för att jag fick vara prinsessa för en dag!
Mvh: Lena Hammar

Hej !
Jag har nu hämtat ut min klänning och ingen kan vara lyckligare än jag! Den är underbar och sitter som om den var sydd till mig…helt otroligt.
Den är mycket vackrare än vad jag någonsin kunde föreställa mig! Nu kommer den att hänga hos mina föräldrar tills den stora dagen och tur är väl det, annars skulle jag prova sönder den!
Jag vill verkligen tacka dig för suverän service och för att jag kände att jag kunde lita på dig. Tack även för det gulliga kortet som du skrev. Behöver du referenser någon gång så är det bara att hänvisa till mig. Tack för allt och för en underbar brudklänning som jag kommer att känna mig som en prinsessa i!
Massor av kramar, Marie

Hej ..
Vad duktig du har varit vid skapandet av denna sida. 🙂 Är verkligen förväntansfull då jag till sommaren får använda min Maggie Sottero klänning som jag köpte av dig. Det återstår fortfarande en massa planering till bröllopet så detta är långt ifrån sista gången jag kommer besöka denna sidan för att få en massa bra tips. 😉 Ha det gott så länge.
Kramiz

Hej!
Jag fick tiaran idag! och jag tackar för mycket snabb leverans. och jag blev jättenöjd! den var superfin!
//Åsa

Hej !
Nu har jag äntligen provat klänningen. Den är helt underbar och sitter perfekt! Tack för att du höll den åt mig!
Kram Sofia

Tack så mycket för den underbara klänningen hälsar min flickvän. Hon säger att den satt perfekt på henne och det syns inte ens att den är sned eftersom hennes rygg är lite sned! Fantastiskt!
Jo, det är sant, hon har skolios men har haft korsett så ryggen är bara lite sned. Själv har jag inte fått se den ännu, för det hör väl till? I alla fall vi lovar att skicka bilder efter att vi gift oss.
Tack än en gång/ S

Hej
Klänningen var precis så underbar som bilderna visade! Tack även för det fina brevet och kortet, det kändes verkligen som jag gjorde en bra affär när jag handlade av dig och jag kommer att rekommendera dig till andra som går i samma tankar som jag!
Ha det så bra och tack än en gång.
Hälsningar Cia Edfeldt

Jag hämtade paketet i dag och jag blev så nöjd (som vanligt) Jag måste bara säga att det är så himla bra att handla av dig på nätet. Du är verkligen serviceinriktad. Jag kommer absolut shoppa av dig i fortsättningen också.
Kram och tack
// Josette

JA, klänningarna har kommit och de är JÄTTEFINA! Jag har skickat dem till mina näbbar (som tyvärr bor ganska långt härifrån) för att se om de passar. De var verkligen ännu finare än jag hade trott, de blir perfekta! Tack så jättemycket med hjälpen att hitta dem åt mig!
//Anna-Karin

Vi är så nöjda med varan och kommunikationen med dig så vi kommer att rekommendera dig varmt för vår vän- och bekantskapskrets.
Med vänliga hälsningar,
//Alex

Hejsan!
Japp, har fått klänningen och den är ljuvlig! Den ska anpassas lite till mina mått bara, surprise surprise, den måste sys in över bysten : )
Tack för hjälpen!
// Lina

Hej!!!
Vill bara tacka för oootroligt bra service! Fick den fina tiaran idag och jag är jättenöjd! Jag kommer att känna mig så fin när jag ska stå brud.
Vänligen Jennie

Hej!
Tack för det ..det var snabbt. Måste berömma den fina klänningen, alla blev mycket nöjda..det blir nog jätte fint.
//Mvh Susanne Öberg

Fler Omdömen BalochFest.se

Kunderna tackar BalochFest.se för utmärk service.

Handlat hos BalochFest.se och är supernöjda!

Strandbröllop – Korta brudklänningar, Spetsklänningar – Sjöjungfru klänningar – A- line brudklänningar – Klänningar med ärmar och många fler olika modeller.

Oavsett om er stil är klassisk, elegant eller romantisk, kan du vara säker på att hitta er klänning hos oss.
Om inte?
Maila oss bilder så syr vi upp er drömklänning på ca 7- 8 veckor.

VÄLKOMMEN !

Fler omdömen hittar ni här och här.

BalochFest
nina@balochfest.se