balklänning 2015

Öppen rygg – Spetsklänning – Strandklänning – LJUVLIG ROMANTIK

Visst är det ljuvligt vackert med en kombination av spets och öppen rygg?

 

 
 Vi får in så mycket bilder på klänningar som kunderna vill sy upp, det är riktigt roligt eftersom vi får lite grepp om vad som är inne just nu och det TACKAR vi verkligen för.
Många fina klänningar som vi kanske inte lägger märke till.
TACK!

 Idag är en riktig vårdag och det känns helt fantastiskt underbart att veta att våren äntligen är på väg!

Tänk på alla dessa fantastiska baler som vi alla går och väntar på, så ljuvlig tid på året, tycker vi!
Många skickar in bilder till oss på massa olika klänningar och vill gärna göra en egen kombination på klänning och det tycker vi är fantastiskt roligt, fortsätt med det!
Nackdelen så här års är att det sys så många nya klänningar att vi inte hinner lägga ut bilder på dem klänningar vi har sytt, för visst förstår vi att ni vill se bilder på dem vi har sytt och inte enbart på klänningarna som oftast är på en kändis.

 
Detaljer skiljer sig oftast, då vi har svårt att hitta exakt samma tyg, mönster, pärlor, brodyrer osv, men vi luras aldrig med att säga att klänningen blir EXAKT som på bilderna, för det kan vi aldrig lova, det kommer att skilja sig en aning, precis som det kan göra på massproducerade klänningar också.
Det enda vi kan lova är att vi är ärliga med att säga om vi tror att vi kan sy något liknande eller neka de klänningar som vi inte själva tror att vi kan göra eller att vi inte hittar liknande spets till osv.
Röda klänningen ovan däremot, som inte har några lösa detaljer, dvs pärlor, brodyr eller dylikt kan vi så gott som sy på pricken förutom att tyget och färgen kan skilja sig något.
 
Då vi endast är en näthandel, så förstår vi att det är svårt för kunden att veta om man passar i just den klänningen man blivit förtjust i, då rekommenderar vi att gå och prova lite olika klänningar då får ni en känsla av vad som kan passa just dig.
 
YES för klänningen,
absolut underbar till ett strand bröllop eller varför inte till balen 2014 eller 2015?
Vi syr en liknande klänning, den finns att beställa här
OBS! Bilderna är inte våra, de är inskickade till oss av kunder så vi vet inte varifrån de fått tag i dem tyvärr.
Gilla och dela gärna...